05.03.2021 |
Territoris.cat

FIRRA fa córrer la cervesa pel Parc del Terrall de les Borges Blanques

La sisena FIRRA de les Borges al Parc del Terrall
La sisena FIRRA de les Borges al Parc del Terrall
FIRRA fa córrer la cervesa pel Parc del Terrall de les Borges Blanques

Aquest dissabte la cervesa corria pels tiradors d'una desena de parades dels elaboradors que van participar en la FIRRA, la Fira de la Cervesa Artesana de les Borges Blanques. Una convocatòria que impulsa l'Associació d'Amics de la Cervesa de les Garrigues, amb l'objectiu de divulgar la producció lleidatana d'aquesta beguda, i també per dur a terme altres activitats participatives, com una parada de vinils, i una de l'AMPA de l'Escola Joan XXIII. El certament cerveser, que se celebra al Parc del Terrall, va comptar amb la col·laboració de la cerveseria O'Brothers, l'Ajuntament de les Borges, l'Ateneu Popular Garriguenc i una quinzena de comerciants locals.

La sisena FIRRA de les Borges al Parc del TerrallEn la sisena edició de la FIRRA, es van presentar una trentena de cerveses diferents, que el públic va poder tastar, així com les dues-centes quaranta persones que van participar en el dinar popular. Una festa amb caràcter sostenible, ja que tot el material utilitzat ha estat compostable, per tal d'incentivar el reciclatge selectiu.

L'Associació d'Amics de la Cervesa de les Garrigues, va posar a la venda una edició de 1.200 vasos commemoratius de l'edició d'enguany, que es van esgotar, com també les existències del dinar, les del beermouth, i els 300 entrepans de la beerbacoa.

La sisena FIRRA de les Borges al Parc del TerrallEl regidor de Promoció Econòmica de les Borges Blanques, Jordi Ribalta, ha manifestat que és un orgull per al poble tenir un certamen que creix i millora a cada edició, gràcies sobretot a l'esforç i la contribució altruista dels organitzadors, que contribueixen a aconseguir una gran jornada borgenca de participació, diversió i companyonia.

FIRRA fa córrer la cervesa pel Parc del Terrall de les Borges Blanques
comentaris