Formació tecnològica per a empreses al CEI de les Borges Blanques

El CEI de les Borges Blanques ha acollit aquest dijous una nova càpsula formativa sobre les TIC aplicades al món de l’empresa i les habilitats comunicatives, a la que han assistit una vintena de persones.

Càpsula formativa al CEI de les Borges (12-03-2015)
photo_camera Càpsula formativa al CEI de les Borges Blanques.

El Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques ha acollit aquesta tarda una nova càpsula formativa sobre les Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades al món de l’empresa i les habilitats comunicatives, a la que han assistit una vintena de persones. La formació, organitzada per l’Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues i GlobaLleida, ha estat impartida per Àlex Surroca, expert en solucions web, software, aplicacions per a mòbils i entorns industrials, i responsable de la firma Use-it.

En el transcurs de la sessió de dues hores de durada, Àlex Surroca ha exposat les claus del màrqueting mòbil, mitjançant el qual les empreses poden arribar als seus potencials clients a través de les eines dels dispositius telefònics intel·ligents.

El regidor de Promoció Econòmica de la capital de les Garrigues, Jordi Ribalta, ha estat l’encarregat de fer la presentació de la càpsula formativa i ha destacat la satisfacció de poder dur a terme xerrades d’aquest nivell a les empreses de les Garrigues i poder-ho fer gratuïtament, com fem a partir d’avui i cada 15 dies durant les properes setmanes, ja que ens ensenyen conceptes vitals per a desenvolupar qualsevol negoci en l’actualitat.

Aquestes càpsules formatives que s’imparteixen a la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de les comarques de Ponent tenen el suport de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la Unió Europea.

Comentaris