L'Associació Amics de Vilars vol divulgar el valor del jaciment arqueològic

Més d'un centenar de persones van participar en el dinar de germanor que va servir per compartir l'admiració per la fortalesa

Visita a els Vilars d'Arbeca en la jornada de portes obertes
photo_camera Visita a els Vilars d'Arbeca en la jornada de portes obertes

L'Associació Amics de Vilars d'Arbeca va celebrar un any més la jornada de portes obertes de la fortalesa ilergeta, que es troba en el municipi, una iniciativa que té com a objectiu divulgar i donar a conèixer un patrimoni únic u de gran valor històric i cultural.

El públic assistent a la jornada va gaudir de les vistes de la fortalesa des de la plataforma alçada, una perspectiva que permet veure tota la dimensió del jaciment i les restes que s'hi conserven.

Els organitzadors han combinat l'activitat cultural amb el lleure, amb un grup d'animació que va dur a terme un espectacle amb bombolles de sabó gegants. Una matinal en la qual més de 400 persones van participar en les visites guiades pel recinte, escoltants les explicacions dels guies.

La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor que va servir per compartir l'experiència i comentar les sensacions de trepitjar un terreny que forma part de la història del territori i de la humanitat.

Comentaris