28.11.2022 |

19 DE SETEMBRE

La 7a edició de la Fira Heroica reconquerirà els carrers de Fulleda

Es tracta d'una edició reduïda plena d'activitats i mercat de productes locals i artesanies

Fira Heroica de Fulleda.
Fira Heroica de Fulleda.
La 7a edició de la Fira Heroica reconquerirà els carrers de Fulleda

El pròxim diumenge 19 de setembre, els carrers i places de Fullleda acolliran la 7a edició de la Fira Heroica, una trobada lúdica i cultural dedicada a la popular figura d’Agustina d’Aragó, filla del municipi.

Un any més, es comptarà amb les recreacions històriques de Lo Sacaraire del Llobregat, el Ball de Serrallonga de Sant Quintí de Mediona (sometent català) i l'esbojarrat Regiment de Festa

Durant tot el matí, les persones assistents gaudiran d'una divertida interpretació de la Guerra del Francès, així com de la visita del campament napoleònic, la mostra d’oficis artesans i la compra al mercadet de productes de proximitat i de temporada.

També d'una representativa mostra dels productes agroalimentaris i artesans produïts a Fulleda, ubicat a la Plaça Major

La fira, organitzada per l’Ajuntament de Fulleda, amb la col·laboració de Mapa Mundi, arrencarà a les 10.00 hores i s’allargarà fins a les 15.00 hores.

La Fira Heroica és un exemple de l’esforç del poble per dinamitzar la població i per reivindicant la catalanitat d’Agustina Raimunda Maria Saragossa Domènech (Agustina d’Aragó), filla de Pere Joan Saragossa Labastida i Raimunda Domènech Gassull, originaris de Fulleda. 

La 7a edició de la Fira Heroica reconquerirà els carrers de Fulleda
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement