20.10.2021 |

Mengem Garrigues es constitueix com a cooperativa agroecològica

Formada per una quinzena de productors de Ponent, ara estrenan botiga virtual i incorpora el servei de comandes per telèfon

Mengem Garrigues
Campanya Mengem Garrigues
Mengem Garrigues es constitueix com a cooperativa agroecològica

Mengem Garrigues és una iniciativa que va néixer fa un any com a resposta a la COVID-19 i a la caiguda de vendes de diverses petites productores de Ponent.

A través de la seva botiga en línia es pot fer la comanda a domicili cada quinze dies

Productes de les Garrigues ©JosepAPérezEs tracta d'una iniciativa que ofereix prop de 300 referències, des de verdures a pa, passant per oli, carn, cosmètics, cerveses, espècies i molts altres, tot amb un denominador comú: fet a Ponent.

Després d'un any de funcionament, les 15 sòcies del projecte han decidit fer el pas i consolidar el projecte constituint-se com a cooperativa de serveis.

Aquest canvi els permetrà presentar-se amb una marca pròpia i professionalitzar els serveis que presten amb la contractació de personal propi

En aquesta línia, estrenen botiga virtual i obren un nou servei: les comandes per telèfon per a la gent gran, que sovint és qui no té botiga al seu poble.

Amb aquesta nova via de compra, volen afrontar la manca de serveis en molts pobles del món rural i incidir així en la reversió del procés de despoblament. 

Mengem Garrigues es constitueix com a cooperativa agroecològica
comentaris