Les Garrigues estrena equip femení de futbol sala

Format per jugadores de Juneda i les Borges, debuta aquest diumenge contra la selecció catalana de l'especialitat

Garrigues femení futbol sala
photo_camera L'equip es presentarà aquest diumenge en un amistós contra la selecció catalana de futbol sala.

Les Borges compta des d’aquesta temporada amb un equip femení de futbol sala, que debutarà aquest diumenge a partir de les 16.15 hores al Pavelló Francesc Macià en un amistós contra la selecció catalana. L’entrada tindrà el preu d’un euro, amb la qual els assistents obtindran un tira per participar en la rifa d’una cistella que se sortejarà durant la mitja part del partit. El Futbol Sala Garrigues Femení està format per dotze jugadores de les Borges Blanques i Juneda, a més de dues de Lleida i una de Belianes, joves d’entre 19 i 33 anys que provenen tant del futbol sala com del futbol onze i que estaven en inactiu.

L’equip està dirigit pel vinaixenc Oriol Duch i per Àxel Sans, de Linyola, que esperen “enganxar l'aficionat ja que hem fet un bloc molt competitiu i amb moltes coses per fer i per dir al llarg de la temporada”. El Futbol Sala Garrigues Femení jugarà aquest any a la Territorial Femenina de la Federació Catalana de Futbol Sala, que integra uns 80 equips tant masculins, femenins i equips de base a les terres de Lleida. L’equip debutarà el 18 d’octubre a la pista de l’Ivars d’Urgell, i el primer partit a casa serà contra el Balaguer el 16 de novembre. L’horari habitual de joc serà els diumenges a les 12.30 al Pavelló Francesc Macià.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de les Borges, Francesc Mir, ha mostrat la seva satisfacció per la creació d’aquest nou equip, i ha assegurat que el que toca ara “és potenciar-lo i fer-lo créixer per tal que altres noies i joves s’interessin per aquest esport i s’hi puguin enganxar”. Mir no descarta que “si les coses van bé puguem crear altres equips femenins la temporada vinent”.

El partit de diumenge contra la selecció femenina serà una de les últimes proves abans de debutar en competició oficial. Al seu torn, servirà de preparació per a les noies de la selecció per l'Europeu que es disputa a finals d'any a terres catalanes.

Comentaris