Les Garrigues i el Segrià potenciaran els emprenedors i empreses del món de l’oli

Empresa d'olis de Bellaguarda, a les Garrigues
photo_camera Empresa d'olis de Bellaguarda, a les Garrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb el Consell Comarcal del Segrià, impulsarà aquest estiu els Seminaris d’innovació i creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l’oli. L’objectiu d’aquests cursos és formar i assessorar les empreses i emprenedors de la comarca de les Garrigues i el Segrià Sec vinculats amb la cadena de valor de l’oli.

Els seminaris tindran lloc els dies 6, 7, 20 i 21 de juliol al Consell Comarcal de les Garrigues. Els primers dos dies es tractaran temes d’innovació i creativitat així com les tendències de mercat actuals. Les dues darreres jornades giraran entorn els models de negoci i la comunicació exterior.

El mes d’octubre els emprenedors i empresaris hauran de presentar els seus models de negoci sorgits d’aquesta formació.

Aquests cursos s’inclouran dins del projecte Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec que s'està implementant al territori durant aquest 2018. Aquest projecte vol donar valor a l’oli dins de l’economia local de manera global amb els binomis oli-turisme, oli-gastronomia, oli-patrimoni o oli-art, entre d’altres.

comentaris