Una bloguera italiana apropa la gastronomia de les Garrigues als seus seguidors

Visita dels periodistes italians a un camp garriguenc
photo_camera Visita dels periodistes italians a un camp garriguenc

La bloguera italiana Roberta Castrichella i el càmera Denis Strickner han estat gaudint de l’oferta enoturística de les Garrigues mitjançant un blogtrip que porta per nom “Ambassador Food & Wine, organitzat pel Centre de Promoció Turística de Catalunya a Itàlia en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l'oficina de turisme de la comarca de les Garrigues.

Els dos periodistes van visitar ahir al migdia la Cooperativa Arbequina d'Arbeca i a la tarda el Celler Clos Pons de l'Albagés, de la DO Costers del Segre. Van acabar la seva estada amb una degustació de plats típics amb productes locals de les Garrigues a l’Hostal Benet de les Borges Blanques.

Castrichella confeccionarà diferents articles amb repercussió al seu blog Roby Sushi i a les xarxes socials. També elaborarà continguts informatius per penjar-los al blog que enguany ha estrenat el Centre de Promoció Turística de Catalunya, pensat i dissenyat per incidir en el mercat italià: www.catalunyaexperiencie.it.

comentaris