04.12.2022 |
Territoris.cat

Es compartiran experiències relacionades amb el turisme de l’oli

Oli d'oliva de les Garrigues, denominació d'origen protegida
Oli d'oliva de les Garrigues, denominació d'origen protegida
Es compartiran experiències relacionades amb el turisme de l’oli

El Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià i de l’Ajuntament de la Granadella, han organitzat la primera jornada Experiències d’Oleoturisme que inspiren per al darrer quadrimestre de l’any, a més d’una sèrie de seminaris per al disseny de productes turístics col·laboratius.

El 20 de setembre tindrà lloc aquesta primera trobada amb l’objectiu de donar a conèixer experiències d’oleoturisme locals que siguin capdavanteres perquè els agents que hi participin les puguin tenir com a referència. La jornada, que tindrà lloc al Centre Cívic de la Granadella, comptarà amb un panell d’experiències i una taula rodona amb professionals de Córdoba, Ciudad Real i Mallorca.

La jornada està destinada als productors d’oli, restauradors i/o productors vinculats en el turisme local.

Els seminaris, que s’adrecen a un perfil més ampli, tindran lloc a Arbeca, el 26 de setembre; Torrebesses, el 27 de setembre; la Pobla de Cérvoles, el 9 d'octubre, i l’Espluga Calba, el 10 d’octubre.  L'objectiu d'aquests seminaris és acompanyar als agents vinculats al món de l’oli en el procés de disseny de nous productes d'oleoturisme. Els seminaris se centraran en la metodologia basada en la cooperació i col·laboració de diferents agents per tal de donar a llum als productes turístics.

Les dues iniciatives estan vinculades al projecte Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec, subvencionat Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Departament d’Empresa i Ocupació. Les inscripcions per ambdues activitats es poden formalitzar a [email protected] (Tel. 696103559) o [email protected] (Tel. 973142658) fins al 17 de setembre.

Es compartiran experiències relacionades amb el turisme de l’oli
comentaris