28.01.2022 |
Territoris.cat

Les Garrigues posa en marxa el forfet per a les piscines d'estiu que permet l'accés a una vintena d'instal·lacions

Amb l'objectiu de fomentar la cohesió i els intercanvis entre els ciutadans de la comarca i, especialment, els més joves

Presentacio Forfait Piscines_CC Garrigues 2 interior
La presentació de la campanya s'ha fet aquest dimecres a les piscines municipals de Juneda
Les Garrigues posa en marxa el forfet per a les piscines d'estiu que permet l'accés a una vintena d'instal·lacions

L'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, el Cogul, l'Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés, els Torms i Vinaixa són els municipis adherits a la campanya de forfet únic per a les piscines d'estiu de la comarca que el Consell Comarcal i l'Oficina Jove de les Garrigues han posat en marxa aquest estiu per novè any consecutiu. 

La presentació de la proposta l'han fet aquest dimecres el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, i la tècnica de Joventut de l'Oficina Jove de les Garrigues, Marta Peiró, en una roda de premsa que s'ha realitzat a les piscines municipals de Juneda.

Aquest forfet serà vàlid del 24 de juny al 2 de setembre

A més de les 21 piscines de la comarca, la iniciativa engloba també la de Llardecans, al Segrià, en aquest cas només per als joves de 12 a 18 anys de la zona d'influència de l'Institut de la Granadella (Bellaguarda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, el Soleràs i els Torms).

Per poder accedir a les piscines d'altres municipis adherits, els usuaris només hauran de ser titulars d'un abonament individual o familiar de les poblacions pertanyents a la campanya i hauran de mostrar el DNI o identificació d'empadronament, mentre que el forfet serà vàlid del 24 de juny al 2 de setembre.

Un total de 21 piscines de les Garrigues adherides i la de Llardecans, al Segrià, aquesta només per als joves de 12 a 18 anys

Durant la presentació, Villas ha recordat que es tracta d'un projecte que va sorgir fa nou anys des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal per fomentar la comunicació i interrelació del jovent de les Garrigues i en les següents edicions s'ha anat generalitzat a tota la població.

Per la seva part, Marta Peiró ha explicat que "l'objectiu del forfet és fomentar la cohesió i els intercanvis entre els ciutadans de les Garrigues i, especialment, els més joves". "Al mateix temps, amb aquesta iniciativa es vol potenciar l'ús de les piscines i incrementar el nombre d'abonaments de tota la temporada", ha afegit.

Les Garrigues posa en marxa el forfet per a les piscines d'estiu que permet l'accés a una vintena d'instal·lacions
comentaris