Les Garrigues tindrà subseu de l'Escola Oficial d'Idiomes a les Borges Blanques

Les autoritat en l'acte de presentació de la subseu de l'EOI a les Borges 1
photo_camera Les autoritat en l'acte de presentació de la subseu de l'EOI a les Borges 1

El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha anunciat la creació d’una subseu de  l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) a les Borges Blanques per al curs vinent. L’oferta, que s’iniciarà el pròxim setembre, permetrà cursar 2on i 3er d’anglès a la capital garriguenca, per donar resposta des de la iniciativa pública, a la gran demanda en idiomes tan al municipi com a la comarca, que fa que els estudiants actualment s’hagin de desplaçar a l’EOI de Lleida.

Aquells alumnes majors de 16 anys que ho desitgin, podran realitzar els seus estudis oficials a les instal·lacions de l’INS Josep Vallverdú, gracies a una iniciativa que ha estat fruit d’una interlocució prèvia amb els centres privats de la capital de les Garrigues per a consensuar la proposta

Seu de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) a LleidaDurant l’acte de presentació, al que ha assistit el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, qui ha estat acompanyat de l’alcalde de les Borges, Enric Mir, del president del Consell Comarcal, Antoni Villas, així com també de les directores de l’INS Josep Vallverdú, Antonieta Bernat, i de l’EOI de Lleida, Sole Sebastià; s’ha explicat que, tot i que l’oferta partirà inicialment dels 2on i 3er, està previst que tingui continuïtat fins a finalitzar la totalitat dels nivells que ofereixen les EOI de Catalunya.

La subseu de l’EOI a les Borges, es basarà en el model implementat de les seus que ja gaudeixen les Escoles Oficials en altres capitals com Tremp, Sort o Vielha

Al seu torn, Enric Mir i Antoni Villas, han volgut remarcar la importància de la formació lingüística en el creixement del municipi, així com en l’exportació i expansió dels actius del territori. També s’han fet ressó en la complementació entre els serveis de formació privats i dita proposta.

Els grups acolliran un total de fins a 30 alumnes i hi haurà un docent disponible per a cadascun dels grups, plantejats íntegrament en l’horari de tarda. Properament s’obrirà el període de preinscripcions del curs ofertat, que començarà una setmana desprès de que ho faci el curs escolar a Catalunya i durarà fins al juny de 2019.

comentaris