Les Garrigues viu un dels caps de setmana amb més festes majors

Vinaixa, Juneda, la Floresta, Fulleda i l'Albagès són els pobles de la comarca que estan de celebració aquests dies. 

photo_camera A la comarca, la majoria de festes majors tenen lloc entre agost i setembre.

L'estiu és època d'esbarjo i les celebracions festives se succeeixen arreu del territori. A l'inici d'agost, van ser les festes majors de l'Albi, La Pobla de Cérvoles, el Vilosell; i a mig mes, la Mare de Déu d'agost és sempre una data assenyalada per a la celebració o inici d'altres festes majors com la del Soleràs, l'Espluga Calba, Arbeca i Tarrés.

Aquest cap de setmana serà el torn de Vinaixa, Juneda, Fulleda, la Floresta i l'Albagès, i a partir del primer cap de setmana de setembre, tindrà lloc la festa major de les Borges, per continuar amb La Granadella, Castelldans, Granyena de les Garrigues, etc., fins ja entrat el mes d'octubre en què encara hi haurà pobles que faran la seva festa gran.

Tot un seguit de festes majors -no exemptes de modestos pressupostos -que ofereixen, a partir dels seus respectius programes, atractives propostes, adreçades a tots els públics, i que combinen l'esport, el lleure, la cultura i la tradició, fomentant també la sociabilitat i la participació dels veïns i veïnes.

Comentaris