Les Garrigues s’adhereix a la iniciativa de l’Associació Amics de la Popa per normalitzar la lactància materna en els espais públics

El Consell Comarcal de les Garrigues s’adhereix a la iniciativa de l’Associació Amics de la Popa 1
photo_camera El Consell Comarcal de les Garrigues s’adhereix a la iniciativa de l’Associació Amics de la Popa

El Consell Comarcal de les Garrigues ha signat el passat divendres, un conveni amb l’Associació Amics de la Popa gràcies al qual l’ens comarcal s’adhereix a la campanya per normalitzar la lactància materna en els espais públics que promou aquesta entitat sense ànim de lucre.

Per complir amb l’acord de col·laboració, a la seu del Consell Comarcal de les Garrigues, s’ha instal·lat l’adhesiu de la campanya de manera que les mares l’identifiquin com a espai amic de la popa. Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar l’alletament matern i la seva introducció a la societat com a acte habitual.

Amics de la PopaL'associació AMICS DE LA POPA neix d'una motivació personal i professional que va sorgir de forma individual i després va anar prenent forma, amb l'objectiu de fer visible i normalitzar l'alletament matern.

El projecte el van impulsar, la Cristina Barana, la Maria Jounou i la Sònia Capdevila llevadores que resideixen a Mollerussa, Bellpuig i El Poal, que s'han format a la Unitat docent de Llevadores de Barcelona, i presten assistència a l'àrea de primària de l'ICS.

Comentaris