La Granadella crea un fons d’emergència social per a famílies de 3.000 euros

L’Ajuntament de la Granadella ha decidit per primera vegada habilitar un fons d’emergència social de 3.000 euros per ajudar les famílies amb problemes econòmics arran de la situació de crisi.

La_Granadella
photo_camera Panoràmica general de la Granadella.

L’Ajuntament de la Granadella ha decidit per primera vegada habilitar un fons d’emergència social de 3.000 euros per ajudar les famílies amb problemes econòmics arran de la situació de crisi. La mesura es preveu incorporar al pressupost per aquest 2015, que s’hauria d’aprovar els propers dies.

L’accés a l’ajuda està supeditada a un informe que hauran d’elaborar  les assistentes socials del Consell Comarcal de les Garrigues, però es podran compatibilitzar amb subvencions d’altres administracions o institucions.

Amb la mesura, que preveu que es pugui ampliar la dotació pressupostària si és necessari, el consistori vol evitar l’exclusió social de les persones que s’han quedat a l’atur i no tenen opcions per trobar una feina en aquests moments, per ajudar-los a evitar possibles desallotjaments, a pagar factures de serveis bàsics com la llum, l’aigua o el gas, a més de permetre’ls comprar aliments quan no puguin fer-ho.

Comentaris