22.05.2022 |
Territoris.cat

La Granadella fomenta l'aprenentatge de l'anglès organitzant un cicle de sopars-tertúlia

La primera trobada, que tindrà lloc el proper divemdres 15, estarà centrada en les similituds i diferències entre Catalunya i Escòcia en un moment en que es troben en un procés de transformació nacional

El curs d'englès finalitza aquest 31 de juliol
La iniciativa s'emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme
La Granadella fomenta l'aprenentatge de l'anglès organitzant un cicle de sopars-tertúlia

L’Ajuntament de la Granadella organitza un cicle de sopars-col·loqui en anglès amb l'objectiu de promoure les habilitats comunicatives en anglès, però d’una manera distesa i innovadora. La primera sessió tindrà lloc el proper divendres, 15 de novembre, i estarà centrada en les similituds i diferències entre Catalunya i Escòcia en un moment en que es troben en un procés de transformació nacional similar. El títol d’aquest primer sopar-tertúlia serà: “Catalonia – Scotland: the similarities and differences”, i estarà impartida pel nadiu és Chris Boynton, professor d’anglès de Lleida i natural d’Edinburgh (Escòcia).

Les tertúlies sempre es realitzaran sobre temes d’actualitat o d’interès, i comptaran amb la presència d’un nadiu. A més, es realitzarà un sopar on l’únic idioma de conversa serà l’anglès. Aquest esdeveniment, que es preveu realitzar periòdicament, tindrà lloc a l’Hotel les Garrigues de la Granadella i sempre serà els divendres a les 21h. L’acte és limitat a 12 persones i l’assistència serà per ordre d’inscripció.

L’execució d’aquestes actuacions s’emmarquen dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes; l’Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat de generar activitat econòmica i ocupació per frenar l’envelliment de la població i l’emigració de la població jove de les Garrigues.

La Granadella fomenta l'aprenentatge de l'anglès organitzant un cicle de sopars-tertúlia
comentaris