La Granadella fomenta l'aprenentatge de l'anglès organitzant un cicle de sopars-tertúlia

La primera trobada, que tindrà lloc el proper divemdres 15, estarà centrada en les similituds i diferències entre Catalunya i Escòcia en un moment en que es troben en un procés de transformació nacional

El curs d'englès finalitza aquest 31 de juliol
photo_camera La iniciativa s'emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme

L’Ajuntament de la Granadella organitza un cicle de sopars-col·loqui en anglès amb l'objectiu de promoure les habilitats comunicatives en anglès, però d’una manera distesa i innovadora. La primera sessió tindrà lloc el proper divendres, 15 de novembre, i estarà centrada en les similituds i diferències entre Catalunya i Escòcia en un moment en que es troben en un procés de transformació nacional similar. El títol d’aquest primer sopar-tertúlia serà: “Catalonia – Scotland: the similarities and differences”, i estarà impartida pel nadiu és Chris Boynton, professor d’anglès de Lleida i natural d’Edinburgh (Escòcia).

Les tertúlies sempre es realitzaran sobre temes d’actualitat o d’interès, i comptaran amb la presència d’un nadiu. A més, es realitzarà un sopar on l’únic idioma de conversa serà l’anglès. Aquest esdeveniment, que es preveu realitzar periòdicament, tindrà lloc a l’Hotel les Garrigues de la Granadella i sempre serà els divendres a les 21h. L’acte és limitat a 12 persones i l’assistència serà per ordre d’inscripció.

L’execució d’aquestes actuacions s’emmarquen dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes; l’Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat de generar activitat econòmica i ocupació per frenar l’envelliment de la població i l’emigració de la població jove de les Garrigues.

Comentaris