30.11.2022 |
Territoris.cat

El Grup Pons treu al mercat un oli d'oliva infusionat amb Tabasco

El nou producte s'ha presentat a la Casa Batlló de Barcelona en un acte que ha inclòs un maridatge amb els vins del grup

Olis Grup Pons
La presentació s'ha dut a terme a la Casa Batlló de Barcelona.
El Grup Pons treu al mercat un oli d'oliva infusionat amb Tabasco

El Grup Pons ha llençat al mercat un nou oli infusionat amb Tabasco que comercialitza sota el nom de 'Pons & Tabasco'. Es tracta d'un oli que recull l'autenticitat del sabor picant i les propietats saludables de l'oli extra verge d'arbequina.

El nou producte, que està tenint una molt bona acollida tant en països que utilitzen els picants com a ingredient principal, com en països en els que el picant s’utilitza bàsicament en les pizzes i la pasta, és el resultat de l'acord entre l'empresa lleidatana i l'americana McIlhenny, propietària i productora de la reconeguda salsa picant Tabasco.

La presència internacional del Grup Pons i la reconeguda qualitat dels seus productes han estat els factors claus perquè fos l'escollida per la multinacional per produir un producte d'aquestes característiques.

El nou producte es va presentar els passats 1 i 2 d'abril, coincidint amb la fira Alimentaria, a la Casa Batlló de Barcelona. L'acte, que va comptar amb la presència de 700 persones procedents de tot el món, va atreure personalitats diverses de la societat catalana i del sector de l’alimentació internacional, que van poder gaudir d’un macro-maridatge de 18 plats cuinats amb olis de Grup Pons acompanyats pels vins Clos Pons.

El Grup Pons treu al mercat un oli d'oliva infusionat amb Tabasco
comentaris