16.05.2021 |
Territoris.cat

El grup de rock català Sopa de Cabra, cap de cartell a la Festa Major de les Borges

Ampli programa de concerts i activitats per a tots els públics, de l'1 al 5 de setembre

Roda de Premsa per anunciar les principals novetats de la Festa Major de les Borges Blanques. (1) interior
Fotografia de la roda de premsa que s’ha dut a terme per explicar les principals novetats de la Festa Major de les Borges Blanques
El grup de rock català Sopa de Cabra, cap de cartell a la Festa Major de les Borges

El reconegut grup de rock català Sopa de Cabra, encapçalat per Gerard Quintana, farà de cap de cartell de la Festa Major de les Borges Blanques. El concert es farà el dia 2 de setembre a la plaça Europa i comptarà també amb el grup del territori Enzel i dels The Pink Goats. Així ho han avançat la regidora de Cultura de les Borges Blanques, Ariadna Salla, acompanyada per diferents membres de l’organització, en una roda de premsa que ha servit per donar a conèixer alguns dels principals atractius de la pròxima Festa Major de la capital de les Garrigues, prevista per als dies 1, 2, 3, 4 i 5 de setembre. 

El cartell musical de la Nit Jove es completa també amb el conjunt de rumba catalana Gertrudis que serà l’encarregat d’actuar el divendres dia 1 i els reconeguts discjòqueis Marsal Ventura i Marc Marzenit.

Divendres dia 1 es comptarà amb els discjòqueis Marsal Ventura i Marc Marzenit

El diumenge, la festa seguirà amb La Iaia, La Secreta i Dj OGT, a més a més de la novetat d’enguany que es durà a terme des de les 19.00  fins a les 22.00 hores i que consistirà en un Brunch Electrònic. El dilluns els encarregats d’animar al públic seran Auxili i Cutre Party.

Finalment, dimarts, tots aquells que ho desitgin podran gaudir de música dance dels 80 a la zona de penyes i de la ja tradicional batucada que conduirà als assistents fins a l’actuació del grup de versions Alaska. Per cloure la festa tindrà lloc l’actuació dels nar6sound.

La Trobada de gegants, gralles i correfocs arriba a la seva 35a edició

Segons han informat els responsables, durant la Festa Major els més menuts podran gaudir de moltes activitats com els jocs gegants i  diferents actuacions com el Reggae per a xics. D’altra banda, també estan programades diverses obres d’animació infantil com la narració del conte “El gran llibre de les històries imaginades”, l’actuació “Pol Petit” o l’obra “Safari”.

Paral·lelament, també tindrà lloc l’obra de teatre Orgasmes, s’entregaran els premis Olivera d’Or, es durà a terme el tradicional repic de campanes, actuaran diferents Cobles Sardanistes, i es farà la tradicional tirada de bitlles i petanca. Així com, també es farà la Missa Major cantada per l’orfeó terrall, la tradicional competició d’ornis, el concurs de pesca, la cursa de barques i la cinquena edició del Correbars, entre moltes altres activitats programades.

A més a més, es durà a terme la destacada Trobada de gegants, gralles i correfocs coneguda arreu de Catalunya i que en aquesta edició serà més especial, ja que es commemora la 35 edició.

El grup de rock català Sopa de Cabra, cap de cartell a la Festa Major de les Borges
comentaris