La II Cursa de les Cassoles de Juneda, el dissabte 30 de maig

El Consell Esportiu de les Garrigues, l’Ajuntament de Juneda i l’ADPN La Banqueta organitzen pel dissabte 30 de maig la segona edició de la Cursa de les Cassoles de Juneda, prova puntuable per a la Lliga Ponent.

cursa
photo_camera Cartell de la 2a cursa de les Cassoles de Tros de Juneda.

El Consell Esportiu de les Garrigues, l’Ajuntament de Juneda i l’ADPN La Banqueta organitzen pel dissabte 30 de maig la segona edició de la Cursa de les Cassoles de Juneda, prova puntuable per a la Lliga Ponent.

La cita es compondrà de tres distàncies: una cursa de 10 quilòmetres, una de 5 i una caminada popular de 7,5. La caminada no tindrà cronometratge i serà no competitiva, per tant, no hi haurà premis als primers classificats. Hi haurà també curses infantils.

L’horari de sortida de les curses serà les 19.00 hores des del voltant del recinte de les piscines de Juneda, al carrer Fondo, que també serà el punt d’arribada. Totes les persones inscrites en una de les dos curses o en la caminada popular la seva bossa de corredor amb el regal oficial de la cursa. Hi haurà punt d’avituallament per a la cursa llarga i per la caminada popular al kilòmetre 6 aproximadament i a l’arribada. Per la cursa de 5 kilòmetres, només a l’arribada.

Tots tres circuits discorren pel passeig de la Banqueta de la quarta séquia del canal d'Urgell al seu pas per Juneda, des d’on es podrà gaudir de les vistes dels espais i salts d'aigua de la primera, segona màquina i dels Nou Salts, així com de l'ombra que ofereixen els plataners durant gairebé tot el recorregut, que serà en un 17,5% sobre asfalt i el restant 82,5% per camins de terra.

Entre altres elements, hi haurà un pernil pel primer/a de la cursa llarga, servei de guarda-roba, grup d'animació a mig recorregut, servei de dutxa i vestidors, invitació per a les cassoles del dia següent, servei de fisioteràpia a l'acabar la cursa a càrrec de Fisio Juneda, bany nocturn gratuït a les piscines, sorteig de material dels diferents col·laboradors, pantalla gegant per veure la final de la Copa del Rei de futbol (FC Barcelona - Athletic de Bilbao), inflables per als nens i nenes durant la tarda i moltes sorpreses més.

Comentaris