El III Garrigues Guitar Festival arrenca davant de més de 150 persones

L'Orquestra de Guitarres de Barcelona ofereix el primer dels deu concerts de integren el programa del certamen, que s'allargarà fins el proper 23 d'agost

Orquestra de Guitarres de Barcelona actuació al Garrigues Guitar Festival
photo_camera L'actuació va tenir lloc al Pavelló de l'Oli de les Borges.

L'Orquestra de Guitarres de Barcelona va donar aquest diumenge el tret de sortida a la tercera edició del Garrigues Guitar Festival "Memorial Emili Pujol", en un concert que va tenir lloc al Pavelló de l'Oli de les Borges. L'acte, que va aplegar 150 persones, va comptar amb la violoncel·lista Laura Sanz García com a artista convidada. La intèrpret va oferir, juntament amb l’Orquestra, obres de Sanz, Villalobos, Piazzolla i Falla, entre altres.

Des de l’organització, Isidre Pinyol, tècnic de Cultura de l'entitat organitzadora, el Consell Comarcal de les Garrigues, destaca “la participació i entrega del públic que va assistir al concert de dissabte, que ens fa augurar una bona acollida per part del públic als propers concerts”.

La propera actuació del Garrigues Guitar Festival serà 1714. La guitarra a Catalunya, del guitarrista Rafael Bonavita, avui dilluns, 30 de juny a les 19.30 hores al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida (IEI). Bonavita farà un recorregut per la música que s’escoltava en els diferents ambients i extractes socials de la Catalunya de 1714, època molt agitada, convulsa i farcida d’esdeveniments socials i polítics de molta transcendència.

Fins al proper 23 d’agost, s’organitzaran un total de 10 concerts on actuaran grans mestres de l'instrument així com joves talents. Vinaixa, l'Espluga Calba i el Cogul són els municipis que donaran suport enguany a l'esdeveniment internacional, juntament amb els habituals com la Granadella, les Borges Blanques, Juneda, Arbeca, la Pobla de Cérvoles i Lleida.

Propers concerts del 3r Garrigues Guitar Festival

- Dilluns, 30 de juny a les 19.30 hores, concert de Rafael Bonavita1714. La guitarra a Catalunya, al Pati de l'IEI de Lleida.

- Divendres, 4 de juliol a les 22.00 hores, concert d’Àlex Garrobé, Música per a guitarra, a l’Església de la Transfiguració del Senyor de Juneda.

- Diumenge, 6 de juliol a les 20.30 hores, concert d’Hopkinson Smith, Joies de la guitarra barroca, al Centre Cívic de la Granadella.

- Dilluns, 7 de juliol a les 20.30 hores, concert de cloenda dels alumnes del Curs Internacional Emili Pujol, al Centre Cívic de les Borges Blanques.

- Dissabte, 19 de juliol a les 22.00 hores, concert de François Xavier Nicolet, Cançons i danses, a Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles.

- Dissabte, 2 d’agost a les 20.00 hores, concert de Darío Barroso, Virtuosisme a la guitarra, al Centre d’Interpretació de Pintures Rupestres del Cogul.

- Dijous, 14 d’agost a les 22.30 hores, concert del Duo Ribera Sàbat, Duet de guitarres, al Castell de l’Espluga Calba.

- Dissabte, 16 d’agost a les 18.00 hores, concert d’Aina Martín i Alfred Fernández, Es la causa bien amar, a l’Església de Sant Jaume el Major d’Arbeca.

- Dissabte, 23 d’agost a les 22.00 hores, concert de Jaume Torrent, 175 anys de Ferran Sor, a l’Església de Sant Joan Baptista de Vinaixa.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement