Jocs de rol a les piscines de les Borges per conscienciar sobre el perill de les drogues

L’Oficina Jove de les Garrigues organitza demà dimecres a les cinc una tarda de jocs de rol a les piscines de les Borges amb els què pretén conscienciar als joves sobre el perill de les drogues.

La piscina de les Borges rebrà demà els tècnics de l'Oficina Jove
photo_camera La piscina de les Borges rebrà demà els tècnics de l'Oficina Jove

Aquest taller s’emmarca dins de la campanya “Apropa’t a l’estiu” de l’Oficina Jove, que durant els mesos de juliol i agost ha recorregut les diferents piscines de la comarca per oferir al jovent informació i orientació sobre el perill de les addiccions.

El taller anirà dirigit a nois i noies d’entre 15 i 16 anys, que hauran de posar-se en la pell de joves que qualsevol cap de setmana tenen l’oportunitat de gaudir d’una nit de festa consumint drogues i alcohol o bé sense fer-ho. Amb aquesta activitat l’Oficina Jove pretén fer reflexionar i conscienciar els joves sobre el perill que representa el consum d’aquestes substàncies. La regidora de Joventut, Maria Fusté, destaca “la importància de la tasca que duu a terme l’Oficina Jove en matèria de prevenció i orientació sobre el risc de les addiccions entre els nostres fills i néts, el que els garanteix més informació sobre aquests temes”. Segons Fusté, el fet que l’activitat tingui lloc a les piscines municipals “permet arribar a molts més joves, ja que és en aquest espai on es troba el jovent durant la temporada d’estiu”.

“Apropa’t a l’estiu” es tracta de la continuïtat del projecte “Apropa’t”, que va arrencar el curs 2012-2013 amb l’objectiu d’acostar l’Oficina Jove als joves dels centres educatius de secundària de la comarca. Segons els tècnics de l’entitat, les valoracions que se’n desprenen són molt positives i, per això, s’ha aprofitat l’estiu per donar continuïtat a aquestes accions a les piscines de la zona. L’activitat tanca el cicle “Apropa’t a l’estiu”, mitjançant el qual els l’Oficina Jove s’ha apropat a les piscines de Juncosa, Castelldans, l’Albi, la Granadella, l’Espluga Calba, Vinaixa, els Torms i Fulleda.

comentaris