Jordi Latorre i la parella Solans i Valero campions de Catalunya de Tennis Taula

Les competicions han tingut lloc aquest darrer cap de setmana

El Club Tennis Taula Borges ha tancat amb èxit l'últim cap de setmana, el del passat 22 i 23 de març. Durant aquests dos dies, a més de la victòria de l'equip de Superdivisió davant el San Sebastián de los Reyes, el club va assolir dos nous títols en les seves categories inferiors.

És el cas del jugador Jordi Latorre, que es va proclamar Campió de Catalunya Universitari per segon any consecutiu. Latorre va vèncer el seu rival en la final, Sergi Molist, per 3-0.

D'altra banda el cap de setmana també es va jugar el Campionat Provincial de veterans, una competició que va tenir lloc a l'IES Maria Rúbies del barri de la Bordeta, a Lleida. La cita esportiva va reunir 17 jugadors veterans que van disputar la modalitat individual i la de dobles durant  la tarda del dissabte. Pel que fa  a la modalitat  de dobles, la parella  Francesc Solans i Sergi Valero, jugadors del Borges, van guanyar el campionat en vèncer  a  Antoni Piñol i Josep Garcia, de l’Alcarràs. En categoria individual el jugador del CTT Mollerussa Manel Martínez va proclamar-se campió del Campionat Provincial de Veterans en derrotar a la final al jugador del club del Pla d’Urgell Francesc Miró.