Jornada sobre la millora de l’explotació agrària amb el reg de suport a la Grandella

El pròxim dimecres, 28 d’octubre a les 18 hores, a la Granadella es realitzarà la jornada “Oportunitats en la millora de la seva explotació, amb el reg del Garrigues Sud de suport”.

Una finca d'ametllers amb reg de suport
photo_camera Una finca d'ametllers amb reg de suport.

El pròxim dimecres, 28 d’octubre a les 18 hores, a la sala d’actes del Viver d’Empreses Garrigues Altes de la Granadella, al Carrer Vall d’en Roher, 9, es realitzarà la jornada Oportunitats en la millora de la seva explotació, amb el reg del Garrigues Sud de suport.

L’acte té per finalitat impulsar la posada en reg de finques amb el reg de suport. La primera xerrada anirà a càrrec de Salvador Tarragona, pagès de la Granadella, que explicarà la seva experiència en una explotació d’olives i ametlles amb el reg de suport del Garrigues Sud. A continuació el Xavier Bosch, Cap d’Oficina d’Agroxarxa a Lleida, explicarà la normativa fiscal d’una explotació agrària. Després, Josep Dadon, Cap de servei d’ajuts a la competitivitat agrària del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya exposarà els ajuts i línies de finançament del seu departament. Esther Solé i Joan Font, representants del BBVA explicaran les condicions del conveni a que han arribat amb la Comunitat de Regants Garrigues Sud per finançar la compra de finques, les obres d’instal·lació de reg, arranjament de la finca i plantació d’oliveres i/o ametllers.

La presentació anirà a càrrec de Carlos Gibert, alcalde de la Granadella. A l’acabar les xerrades hi haurà un debat entre els assistents. La xerrada està organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de la Granadella, la Comunitat de Regants del Garrigues Sud i el BBVA.
 

Comentaris