Jornada de portes obertes al Molí dels Torms per viure la passió de l’oli

Tots els que ho desitgin podran participar en la jornada de portes obertes per viure la passió per l’oli durant la campanya de recollida el cap de setmana del 22 i 23 de novembre al Molí dels Torms.

equip-olicatessen
photo_camera equip-olicatessen

Tots els que vulguin veure i sentir en primera persona la passió per l’oli durant la campanya de recollida, tindran una magnífica oportunitat gràcies a la jornada de portes obertes que organitzen al Molí dels Torms, el cap de setmana del dissabte 22 i diumenge 23 de novembre.

Així els dos dies, a partir de les 10:00 h. tindran preparat un suculent esmorzar a base de botifarra i pa amb tomàquet, entre d’altres productes. A les 12:00 h, s’iniciarà la visita en la que es podrà gaudir, aprendre, caminar, tastar, sentir i, sobretot, compartir experiències, resoldre dubtes i comentar directament cada un dels passos de l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra Olicatessen, que durant la campanya 2010-2011 fou premiat com a millor oli verge extra ecològic pel Ministeri de Medi Ambient.

A més, els assistents també podran conèixer i adquirir altres productes de la marca com olives, olivada, salsa dolça d’oli, sabó d’oli, oli essencial d’herbes aromàtiques (farigola, menta, romaní, estragó i alfàbrega), tots fets amb agricultura ecològica.

Per saber-ne més o inscriure’s a la jornada de portes obertes es pot consultar l'enllaç

www.olicatessen.com/jornada-de-portes-obertes-viure-la-passio-de-l'oli.

comentaris