Jornada sobre les tecnologies de la comunicació a la Granadella

El Centre Cívic de la Granadella va acollir divendres la primera jornada sobre les noves tecnologies en la promoció i comercialització de productes agroalimentaris

Els ponents, durant l'acte de presentació
photo_camera Els ponents, durant l'acte de presentació

Unes 25 persones van participar en la primera edició de la jornada, que va tenir lloc al Centre Cívic, organitzada pel projecte Gustum i el Consorci Garrigues per al desenvolupament del Territori. L'acte, que va versar sobre les tendències en l'aplicació de noves tecnologies i l'aplicació d'internet, va comptar amb la presència de Ricard Espelt, investigador de Societat de la Informació, que va mostrar diferents exemples de territoris d'arreu que utilitzen les Tecnologies de la informació i la Comunicació (TIC) en la comercialització dels seus productes agroalimentaris.

Una altra de les conferències la va impartir la periodista i comunicadora estratègica Gemma Urgell, que va explicar com saber vendre a través de les TIC. La jornada va acabar amb una taula rodona on hi van intervenir, entre altres, el president de la Cooperativa de la Granadella, Ramon Barrull i la responsable de comunicació del Celler Clos Pons, Laia Miró.

Comentaris