09.05.2021 |
Territoris.cat

Les Jornades Saludables de les Borges ja han reunit més de 700 persones

Les Jornades Saludables que organitza l’Ajuntament de les Borges Blanques, i que se celebren del 10 al 26 d’abril, ja han reunit més 700 persones en els diferents activitats, tallers i conferències.

Inauguració exposició Creativitat i Salut Mental a les Borges (14-04-2015)
Inauguració exposició Creativitat i Salut Mental a les Borges Blanques.
Les Jornades Saludables de les Borges ja han reunit més de 700 persones

Les Jornades Saludables que organitza l’Ajuntament de les Borges Blanques, i que se celebren del 10 al 26 d’abril, ja han reunit més 700 persones en els diferents activitats, tallers i conferències que s’han celebrat fins al moment.

Entre aquestes, cal destacar la conferència L'art com a eina terapèutica, a càrrec del director dels serveis de Cultura, Josep Borrell; i l'exposició Creativitat i Salut Mental dels artistes Ricard Mira, Pepi Montesinos, Eva Rauret i Mercè Torrentallé, que es van inaugurar aquest dimarts a l’Espai Macià de les Borges Blanques, per a ajudar a combatre l'estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades d’un trastorn mental i aconseguir la normalització i la integració social tant dels afectats con del seu entorn.

Les activitats saludables continuaran, entre d’altres, amb la conferència Pinzellades en vers la Salut Mental del proper dilluns al vespre a l’Espai Macià a càrrec del Dr. Josep Pifarré, director territorial de Salut, la Dra. Maite Utgés, la Sra. Laura Pifarré i la Sra. Mercè Torrentallé. A més, el dimarts a la tarda hi haurà una xerrada sobre artrosi i osteoporosi a càrrec del Dr. Josep Ullés, al Centre Cívic; i al vespre hi haurà la presentació del llibre Los discípulos de Exus, de Joan Vallverdú, al Casal Marino.

La regidora de Benestar Social i Salut, Pili Chimenos, ha manifestat la seva satisfacció pel notable ressò i seguiment que estan tenint aquestes primeres Jornades Saludables de les Borges, i que tant estan ajudant a conèixer els mitjans i recursos que hi ha al municipi per atendre i satisfer les necessitats de la població a l’hora de gaudir d’activitats saludables.

Les Jornades Saludables de les Borges ja han reunit més de 700 persones
comentaris