18.10.2021 |
Territoris.cat

Juneda dóna idees per confeccionar un menú saludable

El dia 10 d’octubre va tenir lloc al Complex Cultural una conferència al voltant de l’alimentació i les idees per confeccionar un menú saludable, a càrrec de la Nutricionista Núria Beà.

IMG_9079
El col·loqui "Idees per confeccionar un menú saludable" celebrat a Juneda.
Juneda dóna idees per confeccionar un menú saludable

En motiu de la Setmana Catalana de Prevenció del Càncer, la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer ha organitzat diferents activitats. El dissabte, 10 d’octubre va tenir lloc al Complex Cultural una conferència al voltant de l’alimentació i les idees per confeccionar un menú saludable, a càrrec de la Nutricionista Núria Beà, que va comptar amb la col·laboració de FECEC i la AECC local .

Núria Beà és Dietista-Nutricionista pel CESNID-UB, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona. Compta també amb el Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP). Ha desenvolupat projectes de formació en diferents centres educatius impartint assignatures de l'àmbit de la Nutrició. Especialitzada en el camp de la consulta dietètica enfocada a patologies i trastorns de la conducta alimentària, seguiments durant l'embaràs i Alimentació infantil. Ha realitzat durant molts anys conferències nutricionals i classes de cuina en associacions, empreses i altres col·lectius.

Juneda dóna idees per confeccionar un menú saludable
comentaris