27.05.2022 |
Territoris.cat

Juneda i Les Borges Blanques inicien la Revetlla de Sant Jordi

La banda de l'Escola de Música de les Garrigues actuant al Parc del Terrall de les Borges aquest divendres.jpg
La banda de l'Escola de Música de les Garrigues actuant al Parc del Terrall de les Borges en el marc de la Revetlla de Sant Jordi
Juneda i Les Borges Blanques inicien la Revetlla de Sant Jordi

Les Borges Blanques i Juneda han començat la Revetlla de Sant Jordi.
Tots dos municpis ho han fet aquest divendres 20 d'abril, amb l'hora del conte especial. A les Borges, s'ha fet a les 18 hores davant la Biblioteca municipal, on la Companyia Kabrioarts ha dut a terme un espectacle de titelles per explicar Les 3 llegendes de Sant Jordi, qui diu la veritat?. A les 19 hores hi ha hagut també una actuació de la banda de l’Escola de Música de les Garrigues, dirigida per Núria Bresolí, acompanyats per lectures de fragments de l’obra de Pedrolo, a càrrec del Grup de Teatre Nissaga. A continuació s'ha fet un berenar i degustació de vins de la comarca, a preus de revetlla, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Terrall i de la Bodega.

Sant Jordi a Juneda 2018

A Juneda, l'hora del conte s'ha fet a les 18.30 a la Bilbioteca Joan Duch, amb la companyia Fes-t’ho com Vulguis i el conte Sant Jordi i la princesa Poesia. Durant el mes d’abril els nens i nenes han portat princeses fetes per ells i que han servit per decorar la biblioteca. Al finalitzar l’acte, s’ha sortejat llibres de contes entre els participants.

Juneda i Les Borges Blanques inicien la Revetlla de Sant Jordi
comentaris