Juneda presenta al públic el nou espai de coworking que s'ha anomenat com 'Lo cub de Juneda'

L'Ajuntament de Juneda presentarà al públic aquest dissabte, les obres de remodelació que s'han dut a terme en l'edifici consistorial. En una jornada de portes obertes, els junedencs podran veure el nou ascensor i la rehabilitació de la segona planta que s'ha convertit en un viver de microempreses.

El consistori ha invertit 179.988 euros en aquesta actuació, un import que podrà finançar amb les assignacions corresponents al Pla de Barris, concretament 67.500 euros per la instal·lació de l'ascensor i 82.500 pel nou espai de coworking

El públic visita les instal·lacions de l'edifici consistorial de JunedaLes noves instal·lacions, batejades com Lo cub de Juneda, disposen una sala de reunions de 23 m², dos despatxos de 13 i 15 m² respectivament, cadascuna amb capacitat per a dues empreses, i una sala de coworking, amb capacitat per a 6 persones. Totes les sales estan moblades i compten amb aire condicionat, calefacció i connexions a internet de fibra òptica. Diverses empreses de la comarca ja han mostrat la seva intenció de llogar els espais, el preu del qual es determinarà un cop s'hagin aprovat els corresponents preus públics. Les empreses tindran dret també a servei de fotocòpies i enquadernació i pròximament està prevista la realització de càpsules formatives.

comentaris