La Junta de Govern de les Borges adjudica la redacció del POUM per a l’aprovació definitiva

Per un import de 13.400 euros, mentre que es preveu estigui enllestida abans de tres mesos

La Junta de Govern de l’Ajuntament de les Borges que ha adjudicat la redacció del POUM per l’aprovació definitiva interior
photo_camera Reunió de la Junta de Govern de l’Ajuntament de les Borges

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat aquest dimarts, 29 de març, l’adjudicació del servei per a la redacció i aprovació definitiva del POUM de la capital de les Garrigues.

Així, la Junta ha adjudicat el document tècnic, que complementa les realitzades amb anterioritat, per un import de 13.400 euros a Anna Costa Isern i David Portolés Martínez, que hauran de lliurar-lo abans de tres mesos. El pressupost també preveu l’elaboració d’un nou text refós per a l’aprovació provisional, que complementa els treballs ja realitzats fins ara.

Aquesta serà la tercera aprovació inicial després de la primera el 2010 i la segona el 2015

L’alcalde Enric Mir ha manifestat que “aquest Ajuntament necessita finalitzar la tramitació, per a la seva aprovació definitiva, del Pla d’Ordenació Urbanística de les Borges Blanques, que esperem que pugui resoldre’s abans de tres mesos”.

Aquesta serà la tercera aprovació inicial del POUM borgenc, després de la primera del juliol de 2010 i la segona del març de 2015, que van requerir modificacions substancials i es van haver de tornar a sotmetre a aprovació inicial. Aquesta darrera modificació s’ha fet per incloure l’informe preliminar emès per la Comissió Territorial d’Urbanisme, a l’octubre de 2015.

Comentaris