05.12.2020 |
Territoris.cat

L’Albi celebra les festes amb una vintena d’activitats per a petits i grans

Aprofitant les festes l’Ajuntament de l’Albi ha programat tota una sèrie d’activitats com el Parc de Nadal, el 3r Pessebre Vivent o el popular Cagatió Solidari. Avui comencen la dotzena d'activitats per a celebrar l'arribada del nou any.

Imatge panoràmica de la Vila de l'Albi.
Imatge panoràmica de la Vila de l'Albi.
L’Albi celebra les festes amb una vintena d’activitats per a petits i grans

Aprofitant les festes l’Ajuntament de l’Albi ha programat tota una sèrie d’activitats com el Parc de Nadal, el 3r Pessebre Vivent o el popular Cagatió Solidari. Ara, per a celebrar l’arribada del nou any, encara queden una dotzena d’actes que comencen avui dimecres, 31 de desembre, de 2/4 de 12 a 2 del migdia Mini- Gimcana al Casal, seguida de Jocs Infantils organitzats per l’Associació de Joves Lo Cargol i que estaran oberts a totes les edats fins els 12 anys. A més, a partir de les 12 de la nit tenen preparada la Festa de Fi d’any, fins que surti el sol amb dj. Baraca al bar Casal.

Per demà dijous, 1 de gener, a la 1 de la tarda, hi ha prevista una missa a l’església Parroquial. Pel que fa a divendres, 2 de gener, de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre, al local social de la gent gran, hi haurà una campanya de donació de sang. L’hora dels esports arriba aquest diumenge, 4 de gener, a les 4 de la tarda al camp d’esports, amb el partit de futbol FC l’AlbiEl Palau d’Anglesola. A més, a les 10 de la nit, la Junta de Reis estarà disponible, al local social de la Gent Gran.

Les famílies viuran amb intensitat el dilluns, 5 de gener, ja que de les 11 del matí a les 2 de la tarda, al Casal hi haurà 2 inflables i 8 balanz bikes per petits i grans. El plat fort vindrà a les 7 de la tarda, amb l’arribada de ses Majestats els Reis Mags d’Orient a la Vila de l’Albi, que donarà pas a la tradicional Cavalcada de Reis pels nostres carrers amb arribada a la Plaça. Després, es durà a terme el repartiment de regals per les cases del poble.

El proper dimarts, 6 de gener, a la 1 de la tarda, hi ha prevista una missa a l’església Parroquial. Finalment, el diumenge, 11 de gener, a més d’una nova missa a l’església Parroquial, a la 1 de la tarda; es disputarà un nou encontre esportiu al camp d’esports, a les 4 de la tarda, amb el partit de futbol: FC l’AlbiAndorra.

L’Albi celebra les festes amb una vintena d’activitats per a petits i grans
comentaris