19.01.2022 |
Territoris.cat

L'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues enceta el curs

La primera edició supera totes les espectatives i arrenca amb 141 inscrits i una dotzena de persones en llista d'espera

El president del Consell Comarcal, Juli Muro, durant el discurs inaugural
El president del Consell Comarcal, Juli Muro, durant el discurs inaugural
L'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues enceta el curs

El curs 2012-2013 de l'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues ha arrencat avui a les quatre de la tarda al Pavelló de l'Oli en una sessió inaugural que ha estat presidida pel vicerector de la Universitat de Lleida, Joan Biscarri, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i el president de l’Aula, Ramon Miró.

En aquesta primera edició de l'Aula s'hi han inscrit 141 persones, de 14 municipi de les Garrigues, una xifra "que no ens pensàvem aconseguir", apunta el president de l'Aula, Ramon Miró. "Hem superat totes les expectatives", conclou. A més, que n'hi ha una dotzena que estan en llista d'espera.

Després de l'acte inaugural ha tingut lloc la primera de les classes del curs 2013-2014 amb la conferència “El corralito, les preferents i el carnestoltes financer”, a càrrec de Ramon Morell, llicenciat en ciències econòmiques. El curs, que s'allargarà fins el proper mes de juny, el formen nou sessions, que tindran lloc el primer dijous de cada mes a les quatre de la tarda a la Casa de la Cultura. El programa inclou sessions de Periodisme, a càrrec de Ramon Pedrós; d'onomàstica, amb Josep Maria Albaigés; d'història, amb Josep Maria Solé i Sabaté i Josep Rubió; de medicina ocular, amb la doctora Teresa Solans; de cooperació amb Àngel Pujol, president del Centre d’iniciatives solidàries Angel Olaran; de música, amb Lluís Herrera i de tradicions, amb Joan Bellmunt.

L'Aula ’Aula d’extensió universitària “Les Garrigues” és una associació que té com a objectiu promoure i difondre la cultura i el coneixement en general a nivell universitari, a través de conferències, classes i sortides culturals. L'Aula està oberta a tothom i compta amb un programa avalat per la Universitat de Lleida , el Consell Comarcal de les Garrigues, i el Centred’Estudis de les Garrigues.

L'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues enceta el curs
comentaris