L’estiu a Fulleda, protagonista d’un concurs fotogràfic a Instagram

La comissió de turisme de l’Ajuntament de Fulleda ha posat en marxa un concurs fotogràfic a través de la xarxa Instagram amb el qual vol donar un nou al·licient als habitants i visitants de la població.

Turisme Fulleda-concurs instagram
photo_camera Cartell del concurs d'Instagram organitzat per la Comissió de Turisme de Fulleda.

La comissió de turisme de l’Ajuntament de Fulleda ha posat en marxa un concurs fotogràfic a través de la xarxa Instagram amb el qual vol donar un nou al·licient als habitants i visitants de la població i obtenir la seva particular visió de l’estiu en aquesta petita població de les Garrigues. El guanyador, obert a tothom que vulgui participar i tingui un compte a Instagram, obtindrà com a premi una càmera SJCAM SJ4000 wifi (càmera d’esport per a casc, impermeable, video de alta definició 1080P).

La canícula estival no suposa cap fre a la localitat de Fulleda a l’hora d’organitzar diferents activitats culturals, de lleure, festives… com ara aquest concurs fotogràfic, a través de la xarxa social Instagram, promogut per la comissió de turisme de l’Ajuntament de Fulleda. Tots els interessats en participar podran presentar al concurs, amb el hastag  #estiufulleda2015, tantes fotografies com vulguin amb l'única limitació -a més del respecte degut a tothom- de que estiguin fetes durant l'estiu de 2015 a Fulleda (una passejada, una xerrada a l'aire lliure, una tarda de piscina, la fotografia d'un paisatge des d'algun dels miradors de la Ruta de les fonts i els miradors de Fulleda, una ruta en BTT, una jornada de treball... el límit ho posarà cada Instagramer).

El jurat del concurs, format pels membres de la comissió de turisme, escollirà d’entre totes les fotografies presentades, la fotografia que, d’acord amb el seu criteri, reflecteixi més matisos de la vida, l’entorn i l’activitat estival a Fulleda.

L’últim dia per a presentar les fotografies serà el 22 de setembre a les 23.59 hores. Seran vàlides totes les fotografies obtingudes al poble o al seu terme municipal durant aquest estiu de 2015 (del 21 de juny al 22 de setembre). Un setmana després de la data de tancament es donarà a conèixer el guanyador del concurs a través de les diferents xarxes social de l'Ajuntament de Fulleda -Instagram, Facebook, Twitter- i es publicarà un recull amb les fotografies més destacades.

Tots els interessats en seguir el compte d’Instagram de l’Ajuntament de Fulleda ho poden fer a través de @turismefulleda.  Les bases completes del concurs es poden consultar al web www.turismefulleda.cat.
 

Comentaris