03.10.2022 |
Territoris.cat

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona inaugura el Garrigues Guitar Festival

Els actes tindran lloc fins al proper 23 d’agost a diferents localitats de les Garrigues i a Lleida

Orquestra de Guitarres de Barcelona
L'orquestra ha realitzat prop de 500 actuacions. Foto: Orquestra de Guitarres de Barcelona
L’Orquestra de Guitarres de Barcelona inaugura el Garrigues Guitar Festival

L'Orquestra de Guitarres de Barcelona inaugurarà demà dissabte la tercera edició del Garrigues Guitar Festival “Memorial Emili Pujol” amb el concert del seu 25è Aniversari. L'acte tindrà lloc a les 22.00 hores al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, i comptarà amb la violoncel·lista Laura Sanz García com a artista convidada, que interpretarà obres de Sanz, Villalobos, Piazzolla i Falla, entre altres. La inauguració de la tercera edició del certamen es podrà visualitzar en directe per Internet gràcies a la retransmissió per streaming de Les Borges TV.

El III Garrigues Guitar Festival està organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues, i compta amb un programa que s'allargarà fins el proper 23 d’agost. Al llarg d'aquests dies s’organitzaran 10 concerts on actuaran grans mestres de l'instrument així com joves talents. El proper concert serà el del guitarrista Rafael Bonavita, el proper dilluns, 30 de juny, al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.

Vinaixa, l'Espluga Calba i el Cogul són els municipis que donaran suport enguany a l'esdeveniment internacional, juntament amb els habituals com la Granadella, les Borges Blanques, Juneda, Arbeca, la Pobla de Cérvoles i Lleida.

Orquestra de Guitarres de Barcelona

Aquesta original formació orquestral, fruit d’una constant feina d’investigació, adaptació i interpretació, ha realitzat prop de 500 actuacions, interpretant un ampli repertori que va des de compositors del barroc fins als contemporanis.

Ja fa 25 anys que el seu director, Sergi Vicente, va iniciar una experiència pedagògica amb els seus alumnes que, poc a poc, s’ha convertit en un gran projecte professional.

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona inaugura el Garrigues Guitar Festival
comentaris