Del 9 d'abril al 25 de juny

La Granadella homenatja la seva gent gran amb una exposició

La mostra s'enllaça amb el llibre homònim que recupera les vivències, experiències, costums i records dels usuaris del Centre de Serveis Integrals per a la Gent Gran de les Garrigues

Imatge de la Granadella
photo_camera Imatge de la Granadella

El dissabte 9 d'abril, a les 12.00 hores, tindrà lloc la inauguració de l'exposició 'Els nostres pobles, la nostra història', que arriba al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i que vol retre un homenatge a les persones usuàries del Centre de Serveis Integrals per a la Gent Gran de les Garrigues.

Proposta cultural que apropa al visitant al passat de les Garrigues través del testimoni oral dels seus veïns i veïnes

Aquesta mostra s'articula al voltant del llibre que porta el mateix nom i que es presentà el novembre passat al Centre 1 d’Octubre de la Granadella, recollint vivències, experiències, costums i records de la gent gran de la comarca.

Una mirada enrere, al passat més recent de la nostra història, que permet ser conscients de les passes que s'han donat per arribar fins a l'actualitat.

Val a dir, a més, que 'Els nostres pobles, la nostra història' ha estat guardonada a la 5a edició del concurs Oliverart, que acull el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya i que vol vincular art i natura a les terres de Ponent.

La inauguració oferirà al públic una degustació de productes de proximitat i una copa de vi.

L'exposició romandrà al Centre de la Cultura de l'Oli fins al dia 25 de juny, divendres i dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores, amb reserva prèvia

Exposició 'Els nostres pobles, la nostra història'

comentaris