Les Borges acollirà la tercera Concentració i Exposició de Vehicles Clàssics

L'esdeveniment es celebrarà el proper diumenge, canvia d'ubicació i es trasllada al carrer de la Bassa, seguint la línia de l'ajuntament per promocionar el nucli històric i incentivar el comerç local
Exposició de vehicles a les Borges Blanques
photo_camera Exposició de vehicles a les Borges Blanques

Les Borges Blanques es prepara per acollir, el proper diumenge 2 de juny, la 3a edició de la Concentració i Exposició de Vehicles Clàssics. La trobada, que atraurà aproximadament 250 vehicles entre tractors, motocicletes i cotxes, i reunirà unes 450 persones, es destaca aquest 2024 per la presència de vehicles d'alta gamma com Porsche, Jaguar i Ferrari. A més, hi haurà una exposició especial de tractors antics, un al·licient per als amants del motor i la història.

Organitzat per Lleida Classic Drivers en col·laboració amb l'Ajuntament de les Borges Blanques, l'esdeveniment tindrà un caràcter popular. L'objectiu principal és difondre la passió per aquest patrimoni cultural i industrial, amb inscripció gratuïta per a tots aquells que participin amb vehicles de més de 30 anys.

El programa de la jornada inclou l'obertura i inscripció dels participants a les 08:30 hores, seguida d'un esmorzar a les 09:00 hores. A les 10:00 hores s'iniciarà una ruta turística no competitiva d'una hora de durada, i a les 11:00 hores, els vehicles arribaran i s'exposaran al públic. A les 12:00 hores, es durà a terme un gran sorteig d'obsequis.

L'organització ha expressat la seva satisfacció amb la nova ubicació i celebra que cada any es superen en nombre de participants. Lleida Classic Drivers, un club amb gairebé 80 socis i seu a les Borges Blanques, està liderat per un soci fundador borgenc, cosa que enforteix el vincle amb la comunitat local.

Comentaris