'Dones rurals, dones de Lleida' ocupa la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges

L'exposició inclou 68 perfils biogràfics de dones de les comarques de Lleida, que tenen per objectiu visibilitzar i reivindicar les dones del món rural
Expo dones rurals Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges ©AJBorges
photo_camera Expo dones rurals Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges ©AJBorges

La Sala Maria Lois de la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges obria portes aquest dimarts de l'exposició Dones rurals, dones de Lleida, una mostra que es podrà visitar fins al pròxim 26 de març.

La iniciativa és fruit de la col·laboració de les diverses poblacions que hi han participat, entre les quals la capital garriguenca, que han aportat dades d'alguna dona destacada de cada municipi, i des de l'Institut Català de les Dones de Lleida han materialitzat tot aquest coneixement en forma de llibre, exposició i acte d'homenatge.

L'exposició inclou 68 perfils biogràfics de dones de les comarques de Lleida, entre les quals la professora i bibliotecària borgenca Maria Lois, amb la seva fotografia, i informació referent a la seva professió i els motius pels quals el seu nom destaca a la mostra. De la comarca de les Garrigues hi ha representades sis dones dels municipis d'Arbeca, Juneda, el Soleràs, la Granadella, Juncosa i les Borges Blanques.

   

Comentaris