La Piemontesa comprarà a la Cooperativa Arbequina un 15% de la collita per abastir la seva xarxa de restaurants

La Cooperativa Arbequina i Secció de Crèdit d'Arbeca tanquen un acord amb les franquícies La Piemontesa, amb seu central a Lleida, per abastir la xarxa de restaurants de la companyia a tot l'Estat amb l'oli DOP Les Garrigues

Acord DOP Garrigues Cooperativa Arbequina La Piemontesa portada
photo_camera A través de l'acord, l'oli arbequí es donarà a conèixer als restaurants d’aquesta firma en tot l’Estat

L’empresa Franquicias La Piemontesa ha tancat un acord amb la Cooperativa Arbequina d’Arbeca i Secció de Crèdit, segons el qual adquirirà aproximadament un 15% de la collita de l’entitat que servirà per abastir la xarxa de restaurants de la companyia a tot l’Estat. 

Gràcies a aquesta col·laboració, els establiments de La Piemontesa oferiran aquest producte de la DOP Les Garrigues. A més, aquest oli, producte essencial de la Dieta Mediterrània, amb un toc de baixa acidesa i amb característiques organolèptiques i amb una gran quantitats de propietats, tan pel seu consum en cru, fregit o guisat, s’utilitzarà per la base dels plats de la carta que s’elaboren des de l’obrador de Lleida.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018

L’acord permetrà disposar d’un producte de qualitat de la terra, ja que es tracta d’un oli d’oliva arbequí de la comarca de les Garrigues, que es donarà a conèixer als restaurants d’aquesta firma de tot l’Estat

 L’oli de la Cooperativa Arbequina es destinarà tant per a l’elaboració dels plats, com per a la distribució als establiments de restauració.

L'origen a Espanya de la cuina italiana, elaborada a Lleida per a tot l'Estat

Un dels diferencials de La Piemontesa és el control de tot el procés de producció per garantir la qualitat. Per aquest motiu, des del seu centre de Lleida, que també opera com a central de compres de tot el grup, s'importen les matèries primeres d'Itàlia. A l'obrador de pasta fresca de la capital del Segrià s'hi elaboren els plats de tots els restaurants del grup, seguint les receptes tradicionals italianes.

El model de negoci de La Piemontesa ha estat implantat per Juan Manuel Chacón, amb 30 anys d'experiència en el sector i fundador de la cadena de restaurants italians ‘La Tagliatella’, de la que fou propietari fins el 2006.  El 2012 va crear Franquicias La Piemontesa amb capital 100% espanyol.

comentaris