Maridatge Provedella amb els vins del Celler de la Vinya dels Vilars

Seguint amb les activitats relacionades amb la cultura de l'oli i el vi i en el marc de la Fira de l'Oli, s'ha instat a conèixer les qualitats de la vedella amb l'acompanyament dels vins del Celler d'Arbeca. 

Probedella1
photo_camera Probedella1

Una seixantena de pesones han participat en el maridatge Provedella amb els vins del celler Vinya els Vilars d’Arbeca, en el qual l'enòloga del Celler ha explicat les característiques dels vins que produeixen, amb una cata del vi Leix.

A continuació s'ha servit un carpaccio de Vedella, càrrec de la Cuina de l'Araceli, acompanyat pel vi del Celler Vinya dels Vilars, mentres Santi Querol secretari de Provedella ha instat al consum de la carn de vedella criada a Catalunya, distintiu que identifica a Provedella i que ha estat criada seguint les mesures voluntàries i la legalitat vigent tenint en compte diversos factors: la seguretat alimentaria, el benestar animal, el mínim impacte ambiental de l'activitat i la producció d’una carn de màxima qualitat i adaptada als gustos dels consumidors catalans.