27.10.2021 |
Territoris.cat

Mascotes Borges arriba aquest diumenge a la seva cinquena edició amb tallers, exhibicions i concursos

dav
Imatge d'arxiu de la quarta edició de Mascotes Borges
Mascotes Borges arriba aquest diumenge a la seva cinquena edició amb tallers, exhibicions i concursos

Les Borges Blanques celebrarà aquest diumenge, 8 d’octubre al matí, la cinquena edició de la fira Mascotes Borges, on tindran lloc diferents activitats com el concurs popular de bellesa canina, exhibicions de ponis i cans, així com tallers d’agility i de perruqueria canina. La convocatòria comptarà també amb 8 expositors dedicats als sectors de la veterinària, perruqueria canina, ensinistradors, botigues de venda i espectacles eqüestres.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de les Borges, està prevista de les 10 a les 14 hores a la zona de penyes, darrere de l’Institut, i espera mantenir l’elevada participació de les darreres edicions, comptant amb una cinquantena de participants entre les diferents activitats que es van celebrar a l’hort del Rabasser. A més a més, en aquesta edició es tornarà a oferir la possibilitat de censar les mascotes dels assistents durant tot el matí.

Concurs popular de bellesa canina, exhibicions de ponis i cans o tallers d’'agility' i de perruqueria canina, entre les propostes del certamen

El taller d’agility, per a totes les edats, anirà a càrrec de Borgescan, mentre que, simultàniament es durà a terme el taller de perruqueria canina, a càrrec de Ca.net. 

A les 11 hores està previst realitzar el concurs popular de bellesa canina, on es valorarà el comportament de les mascotes. El programa seguirà amb l’exhibició del poni “Digues mediala”, a càrrec de Caballos Mediala, mentre que a les 12.30 hores, està prevista l’exhibició canina d’obediència, rastre i protecció, a càrrec de Borgescan, i que, un cop acabat, donarà pas a l’entrega de trofeus i a la cloenda.

El concurs està organitzat per la regidoria de promoció Econòmica, Fires i Mercats del consistori de les Borges Blanques, juntament amb diverses empreses del sector dels animals, així com amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Mascotes Borges arriba aquest diumenge a la seva cinquena edició amb tallers, exhibicions i concursos
comentaris