El matí de Catalunya Ràdio amb Manuel Fuentes en l'estrena de la Fira

Les Borges Blanques i l'Oli Extra Verge de Les Garrigues van protagonitzar el programa El matí e Catalunya Ràdio, conduït per Manuel Fuentes. La Sala d'actes de la cooperativa de Sant Isidre va acollir l'emissió del programa.

La celebració del cinquantè aniversari de la Fira va centrar l'emissió del programa, en directe des de Les Borges Blanques. El seu alcalde, Enric Mir, entrevistat per Fuentes, va manifestar la seva aposta per tal que la capital de les Garrigues, es consolidi com la capital de l'Oli i va destacar la qualitat de la Denominació d'Origen Protegida (DOP), de Les Garrigues, que "és la primera denominació d'origen a tot l'estat espanyol". 

Altres convidats presents a la tertúlia van ser Joan Segura, president de la Denominació d'Origen Protegida (DOP),  Francesc Xavier Benet, cap de cuina del restaurant Hostal Benet;  Pilar Pardell, tastadora d'oli; Jaume Salat, president de la Cooperativa Sant Isidre i Jaume Masip, president de la Cooperativa Bellaguarda. L'Oli amb Denominació d'Origen Protegida (DOP) va centrar la tertúlia.

Comentaris