El mercat d’antiguitats dels diumenges a les Borges incrementa el nombre de parades

El mercat d'antiquaris, brocanters i col·leccionistes de les Borges Blanques interior
photo_camera Fotografia recent del mercat d’antiquaris, brocanters i col·leccionistes que té lloc a les Borges Blanques

El mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes que se celebra cada diumenge a la plaça Europa de les Borges Blanques ha augmentat aquestes darreres setmanes el nombre de paradistes que hi ofereixen els seus objectes de segona mà, a més de mantenir els més de 3.000 visitants de mitjana setmanals.

Així ho ha posat de manifest el regidor de Vies Públiques de la capital garriguenca, Daniel Not, acompanyat d’un dels responsables del mercat dels diumenges, Manuel Lobato, en el balanç realitzat aquest dimecres i en relació als 20 primers mesos del seu canvi de titularitat i d’ubicació, de la Masia Salat a la Plaça Europa. Not ha exposat que “el balanç és molt positiu, ja que tal com afirmen les xifres hem aconseguit comptar amb una mitjana de més de 60 parades cada setmana, a més de dinamitzar i donar vida al nucli urbà de la ciutat, posar ordre i augmentar la seguretat d’un esdeveniment que ara ofereix totes les garanties legals i de responsabilitat als milers de visitants i compradors que hi passen. Estem convençuts que també hi ha contribuït molt el canvi d’ubicació a un lloc adequat i cèntric, al mig de la ciutat, on els visitants i compradors poden aparcar còmodament, de forma segura i molt a prop com és l’esplanada de l'Era del Rabasser”.

La convocatòria ha assolit la setantena de parades en les darreres setmanes i aplega més de 3.000 visitants en cada trobada

Al seu torn, Manuel Lobato, s’ha mostrat “molt satisfet, ja que les darreres setmanes, tot i la falsa polèmica sobre el trasllat d’alguns paradistes a un altre mercat, encara hem augmentat el nombre de parades, ja que en només en aquestes dues darreres setmanes hi hem tingut una setantena, gairebé 10 per sobre de la mitjana anual del mercat”. Lobato ha afegit que “en les pròximes setmanes, amb l’arribada del bon temps, preveiem que aquestes xifres encara continuaran augmentant”. Lobato ha atribuït aquest “balanç gratament satisfactori als més de 3.000 visitants de mitjana que setmana rere setmana són fidels al mercat de les Borges, i al rigor i la seriositat a l’hora d’exigir que tots els permisos i llicències necessaris estiguin en regla, a més a més de fer un exhaustiu seguiment de tots els productes que posen a la venda els paradistes”.

Finalment el responsable del mercat ha lamentat que “alguns brocanters, ja sigui pel seu afany de protagonisme o per velles disputes, hagin volgut fer creure que el nostre mercat anava a menys quan en realitat està succeint tot el contrari” pel que ha volgut acabar agraint als paradistes i als visitants el seu compromís i afecte amb el mercat d’antiguitats, brocanters i col·leccionistes dels diumenges a les Borges Blanques”.

Comentaris