02.07.2022 |
Territoris.cat

El mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes es traslladarà els diumenges a Arbeca

El mercat d'antiquaris, brocanters i col·leccionistes de les Borges Blanques 1
El mercat d'antiquaris, brocanters i col·leccionistes de les Borges Blanques
El mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes es traslladarà els diumenges a Arbeca

Aquest diumenge 7 d'octubre serà l'últim dia que se celebrarà el mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes a les Borges Blanques, després de tres anys d'activitat a la plaça Europa de la capital de les Garrigues, on es va instal·lar l'any 2015, quan es va retirar del complex de Masia Salat. A partir del dia 14 d'octubre el mercat se celebrarà a Arbeca.

El mercat d'antiquaris, brocanters i col·leccionistes de les Borges Blanques 2Per tal de trobar una solució, l'equip de govern, va proposar als paradistes reubicar-se al costat del carrer Bon Aire, un emplaçament idoni que ja s'utilitzava quan no es podia fer el mercat a la plaça Europa i que, segons el regidor de Vies Públiques de la capital garriguenca, Daniel Not, les molèsties veïnals que podia generar aquest emplaçament eren mínimes en comparació a altres llocs i era una ubicació molt més segura si ho comparem amb la de l'Avinguda Francesc Macià.

Fa mesos que l'Ajuntament estava en contacte amb els paradistes per tal de buscar un nou espai que generés el mínim de molèsties possibles i fos viable en matèria de seguretat

El mercat d'antiquaris, brocanters i col·leccionistes a la Masia SalatEl mercat es va començar a fer al complex de la Masia Salat l'any 2010 i on es va celebrar durant cinc anys. L'any 2015 l'Ajuntament de les Borges Blanques en detectar que els organitzadors no disposaven de les llicències i autoritzacions necessàries es va veure obligat a suspendre el certamen, atenent els informes de la Comissió Provincial d'Urbanisme, que alertava del perill que suposava l'encreuament en la carretera N-240 d'accés a la Masia Salat. Per aquest motiu el consistori va oferir als organitzadors traslladar el mercat a la plaça Europa de la capital de les Garrigues.

El mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes es traslladarà els diumenges a Arbeca
comentaris