El mercat d'antiquaris continuarà a les Borges malgrat la dissidència d'alguns paradistes

La recent constituida Associació d'Antiquaris i Brocanters de Mollerussa ha organitzat un mercat els diumenges a la capital del Pla d'Urgell

Pardistes en el mercat dominical a les Borges Blanques 1
photo_camera Pardistes en el mercat dominical a les Borges Blanques

El mercat d'antiquaris i brocanters que cada diumenge té lloc a la Plaça Europa de les Borges Blanques es continuarà celebrant amb normalitat tot i la dissidència d'una trentena de paradistes que participaran en el mercat organitzat a Mollerussa, segons van indicar fonts de l'Ajuntament i de l'empresa que gestiona el mercat a la capital de les Garrigues.

El regidor d'Activitats i Béns del consistori, Daniel Not, va confirmar que el mercat seguirà amb normalitat tots els diumenges al marge que alguns dels participants hagin decidit deixar d'assistir-hi per discrepàncies entre els mateixos paradistes. Sembla que discrepàncies entre els participants que han decidit marxar i l'empresa que gestiona el mercat és el motiu de la dissidència d'un grup de paradistes, sense que això afecti la celebració setmanal del mercat a les Borges.

Per la seva part, la trentena de paradistes crítics amb el mercat garriguenc, han confirmat la seva assistència al mercat organitzat per l'Associació d'Antiquaris i Brocanters de Mollerussa que se celebrarà els diumenges a partir del 14 de maig.

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona va manifestar que el consistori va autoritzar el mercat, en junta de govern, ja que es tracta d'una entitat constituïda adequadament i amb seu a la capital el Pla d'Urgell. Per aquest motiu no podia més que desitjar que la iniciativa tingui continuïtat i pugui beneficiar als seus organitzadors i al municipi.

El mercat d'antiquaris i brocanters se celebra a les Borges des del 2010. Primer a la Masia Salat i posteriorment es va traslladar a la plaça Europa de la capital de les Garrigues.

Comentaris