Mercat de Sant Antoni el dissabte a la Fira de l’Oli i les Garrigues

L'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitzaran una nova edició del Mercat de Sant Antoni el proper dissabte al matí, en el marc de la 52a Fira de l’Oli Verge Extra i les Garrigues.

Enllestint els preparatius Fira Oli 2015 (14-01-2015)t
photo_camera Enllestint els preparatius finals de la Fira de l'Oli i les Garrigues 2015.

Mentre el Patronat Fira de les Garrigues enllesteix tots els preparatius del certamen, una vegada finalitzades totes les presentacions prefirals, l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament han donat a conèixer que el proper dissabte al matí organitzaran una nova edició del Mercat de Sant Antoni, en el marc de la 52a Fira de l’Oli Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc durant els dies 16, 17 i 18 de gener. Per tal d’afegir-se al certamen agroalimentari, els organitzadors han organitzat una desena de parades que es muntaran a la placeta del Terrall des de les 9 del matí i fins a les 13.30 hores, i s’afegiran a la vintena de parades habituals del mercat dels dissabtes.

Els visitants al Mercat de Fira podran adquirir productes per la llar, tèxtil, joies, roba per adults i infants, flors, sabons i productes de cosmètica, entre d’altres. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa que servirà per incentivar les vendes en aquest Mercat de Sant Antoni, que té lloc el centre de la població amb l’objectiu d’aprofitar el gran volum de persones que es preveu que visitin aquesta nova edició de la Fira de l’Oli i les Garrigues.

A més, els comerços de les Borges també han donat suport a la 52a Fira de l’Oli a través de la participació en el concurs d’aparadors. Aquest any se n’han inscrit una dotzena, que opten als tres premis, 15, 10 i 5 litres d’oli respectivament, que es donaran a conèixer el proper dissabte a les 21.00 hores.

D’altra banda, el mateix matí de dissabte el Consell Esportiu de les Garrigues ha organitzat la 2a caminada popular de la Fira de l’Oli – Marxa Nòrdica, que sortirà des de la Placeta del Terrall a les 10 del matí i que tindrà un recorregut aproximat de 8,5 kilòmetres per la comarca i arribarà fins a l’Ermita de Sant Salvador, abans de retornar a les Borges, per visitar el Centre de Descoberta de les Garrigues i acabar el recorregut a la Fira.

Comentaris