18.08.2022 |
Territoris.cat

Més de 100 persones a l’obra de teatre en contra de la violència masclista

Més d’un centenar de persones van assistir el passat dissabte a l’obra de teatre Femení plural, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

La
La companyia Crisi Perpètua interpretant l'obra Femení Plural a les Borges Blanques.
Més de 100 persones a l’obra de teatre en contra de la violència masclista

Més d’un centenar de persones van assistir, el passat dissabte dia 22 de novembre, a l’obra de teatre Femení plural, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, organitzat per l'Ajuntament de les Borges Blanques, la Biblioteca Marquès d’Olivart i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de les Garrigues.

La regidora de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Pili Chimenos, va realitzar la lectura del manifest contra la violència i va donar les dades oficials de dones que han estat assassinades a mans de la seva parella aquest any: 45 a Espanya, 14 de les quals corresponen a Catalunya.

Abans de començar l’acte, les dones de l’Associació de Dones La Rosada van fer entrega a cadascuna de les persones assistents d’un llaç lila, símbol d’aquest dia i d’aquesta lluita contra la violència masclista.

Des del SIAD de les Garrigues també es va fer arribar a les persones assistents material informatiu i de sensibilització de la campanya Estimar no fa mal! Viu l’amor lliure de violència i de la línia 900 900 120, servei d'atenció permanent contra la violència masclista.

Més de 100 persones a l’obra de teatre en contra de la violència masclista
comentaris