Més de 1.700 visitants i 25 vehicles venuts a la 4a Fira Borges Motor

La inauguració del certamen d’enguany fou aquest divendres, a càrrec de la pilot mollerussenca Ares Lahoz, la primera dona campiona d'autocròs a l'Estat, que competeix contra homes i dones i aquest any participarà del campionat europeu
Imatge de visitants a Fira Borges Motor @FiraBorges
photo_camera Imatge de visitants a Fira Borges Motor @FiraBorges

La Fira Borges Motor, el certamen dels vehicles d'ocasió i maquinària agrícola de la capital de les Garrigues, va tancar aquest diumenge les seves portes amb més de 1.700 visitants que durant tot el cap de setmana es van apropar al parc del Terrall de les Borges. En total, es van vendre 25 vehicles, tot i que els expositors confien poder acabar de tancar operacions durant aquesta setmana.

El regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Jordi Ribalta, ha valorat molt positivament l’afluència de públic en el que ha estat la primera fira presencial a la capital garriguenca des de l’inici de la pandèmia. Ribalta ha explicat que tots els expositors participants, 8 en total, s’han mostrat satisfets amb el balanç d’aquesta quarta edició de la Fira i tots han confirmat la seva presència l’any que ve.

Imatge de visitants a Fira Borges Motor @FiraBorges

Vehicles d’ocasió i maquinària agrícola de proximitat
La Fira Borges Motor ha comptat amb 3000 m2 d'exposició, més de 150 vehicles exposats, entre vehicles d'ocasió, tractors i diverses eines per treballar la terra i el camp. Enguany hi ha participat 8 expositors, un del sector agrícola i la resta de l'automoció. En aquesta edició, ha destacat la participació d'empreses del municipi, amb un total de 5 empreses expositores. Com a novetat, la Fira ha fet una aposta pels vehicles elèctrics i híbrids, de manera que també ha comptat amb una gran oferta de vehicles d'aquesta tipologia.

La inauguració del certamen d’enguany fou aquest divendres, a càrrec de la pilot mollerussenca Ares Lahoz, la primera dona campiona d'autocròs a l'Estat, que competeix contra homes i dones i aquest any participarà del campionat europeu.

Una app per controlar l'entrada al recinte i aforament al 30%
La Fira s’ha desenvolupat amb un seguit de mesures per minimitzar els riscos de contagi de Covid, tot i que l'aforament s’ha limitat al 30% i s’ha celebrat a l'aire lliure. A les entrades, s’ha controlat l'accés a través d’una app mòbil en la qual els i les assistents s’han hagut d’inscriure.

Comentaris