Més de 300 participants a la 'Cérvoles On Bike'

La Pobla de Cérvoles va ser l'escenari de la cursa amb un recorregut de 4 circuits diferents.

Cérvoles on bike
photo_camera La prova va comptar amb quatre circuits i més de 300 participants
Més de 300 "bikers" van prendre part el passat diumenge en la tercera edició de la Pedalada "Cérvoles On Bike" a la Pobla de Cérvoles, la cita esportiva organitzada per l’Associació Esportiva Catalunya Aventura. Enguany, els 313 participants van poder gaudir d'un clima força agradable, un sia assolellat i una temperatura que rondava els 20º. La prova va arrencar a dos quarts de deu del matí des de la plaça Sant Miquel, transcorrent pels emblemàtics paratges de vinya, d’oliveres i ametllers envoltats de boscos de pinedes i alzineres. Durant el recorregut es transitar per camins i corriols passant pel costat de vaumes naturals de pedra seca, aprofitades com a cabanes per a la pagesia. També per ruïnes històriques desconegudes per la majoria de la població.
 
En aquesta tercera edició la pedalada va comptar amb quatre circuits, un de mini anomenat Mosquits, de 7quilòmetres amb uns 115m de desnivell positiu; un de curt, l'Esquirols, de 18 quilòmetres amb un desnivell positiu de 408m; un de mitjà, el Senglars, de 34 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 700m; i per últim el llarg, anomenat Cérvols, de 48 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.125m.
 

A mesura que anaven arribant els participants a l’arribada, l'organització oferia un bon entrepà de llonganissa i entregava un obsequi commemoratiu com a record de la Pedalada i una bossa amb diferents materials. Pel que fa a la classificació, els guanyadors del circuit Cérvols van ser Albert Planas Marquez, amb un temps de 2h 02 minuts, i Rosa Tena Gil, amb 2h 46 minuts. En la categoria del circuit Senglars, de 34 quilòemtres, van véncer Oriol Marimon Castelltort, amb un temps d'1h 32 minuts, i Roser Padullés Escriba, amb 2h 18 minuts. Pel que fa al recorregut Esquirols, de 18 quilòmetres, van ser Enric Figueres Garcia, amb 57 minuts i Margarita Molero Urios, amb 1h 34 minuts. Per últims els participants guanyadors del circuit curt, de 7 quilòemtres, van ser Adriel Pons Polo, amb 28 minuts i Montserrat Gonzalez Camacho, amb un temps de 1h 12minuts. Tots els guanyadors van rebre els premis de la mà de les autoritats locals.

Comentaris