Més de 350 persones a l'Aplec de les Besses de Cervià

Celebració d’una missa, ofrena floral, sardanes, dinar de germanor, campionat de botifarra i espectacle d'animació infantil, actes principals de la jornada

Aplec6
photo_camera L'Aplec reuneix nombroses colles a l'ombra d'aquest espi ubicat al marge dret del riu. Foto: Damià Alentorn.

Cervià va celebrar el passat dissabte el 46è Aplec de les Besses, una de les cites anuals que aplega més públic a la població juntament amb les Festes Majors de Sant Miquel i de Sant Isidre. Degut al bon temps, la jornada va comptar enguany amb més de 350 persones, molts d'ells infants i joves que van aprofitar la calor per fer la primera remullada de l'estiu al riu Set i a les fonts d'aquest paratge natural.

Com és habitual la jornada va arrencar amb la tradicional sortida des de la plaça d'una desena d'infants vestits amb la indumentària tradicional catalana. Després de fer el recorregut acompanyant la Mare de Déu a dalt d’un tractor fins a l'ermita romànica del poblat de les Besses, va tenir lloc l'ofrena floral i la missa. 

La jornada va continuar amb sardanes a càrrec de la cobla Lo Castell de Bellpuig i amb un dinar popular. Després de l'àpat, es va celebrar el campionat de botifarra mentre els més petits van poder gaudir d'un espectacle d'animació infantil a càrrec de la companyia Rovell d'Ou.

Més fotografies de l'Aplec, cliqueu aquí.

comentaris