Més de 700 menús servits a l’equador de la XXI Mostra Gastronòmica de les Garrigues

Els onze restaurants que participen a la XXI Mostra Gastronòmica de les Garrigues han servit més de 700 menús degustació en els quatre primers caps de setmana de la mostra, una xifra similar a la de l’anterior edició.

DSC_0085_sm
photo_camera La presentació de la XXI Mostra Gastronòmica de les Garrigues a la Diputació de Lleida.

Els onze restaurants que participen a la XXI Mostra Gastronòmica de les Garrigues han servit més de 700 menús degustació en els quatre primers caps de setmana de la mostra, una xifra similar a la de l’anterior edició.

Per vint-i-unè any consecutiu, el Consell Comarcal de les Garrigues organitza aquesta Mostra Gastronòmica, per tal de promoure i donar a conèixer la cuina garriguenca, caracteritzada pel sabor que l’oli d’oliva verge extra de la comarca dóna als seus plats.

Aquesta XXI edició de la Mostra, que enguany se celebra durant els caps de setmana i festius del 31 d’octubre al 13 de desembre, és fruit del treball de participació i de l’esforç dels restauradors de la comarca que, amb il·lusió i professionalitat, captiven els comensals amb uns plats cuinats amb els millors productes de la terra i el propòsit que tots els qui els tastin puguin sentir les aromes de les Garrigues.

Hi participen 11 restaurants que ofereixen menús especials per a la mostra amb productes d’alta qualitat elaborats a la comarca com l’oli d’oliva verge extra, el pa o els fruits secs, juntament amb els diversos cellers de vi de la comarca.

La cuina garriguenca es caracteritza per oferir un gran assortiment de plats en que l’oli d’oliva verge extra que s’elabora a les cooperatives de la comarca és el principal protagonista. Els restaurants participants en aquesta XXI Mostra Gastronòmica de les Garrigues són:

1.    Restaurant La Placeta d’Arbeca
2.    Restaurant Erigard de les Borges Blanques
3.    Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques
4.    Restaurant Masia les Garrigues de les Borges Blanques
5.    Restaurant La Estrella de Masia Salat de les Borges Blanques
6.    Restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues
7.    Restaurant El Castell de la Floresta
8.    Restaurant Les Garrigues de la Granadella
9.    Restaurant La Garbinada de Granyena de les Garrigues
10.  Restaurant Miravall de Juneda
11.  Restaurant El Sindicat de Tarrés

Comentaris