Més de 800 atletes al XXXI Cross Intercomarcal Vila de Juneda

Els corredors garriguencs Isidre Camí i Svetla Traykova Gugova es coronen vencedors el la categoria oberta masculina i femenina respectivament
Cros Juneda Interior
photo_camera Joves atletes durant la sortida de la cursa.
Juneda va acollir el passat diumenge una nova edició del cross comarcal que en aquesta ocasió va reunir a més de 800 atletes. Tots ells van sortir a desafiar el fred i el vent gelat del matí repartits en cinc categories: cursa oberta, cadet, infantil, aleví i benjamí. A més, el cross també va comptar amb la participació dels més joves, els pre-benjamins i els alumnes de P-3, P-4 i P-5 que també van voler sortir a plantar cara al fred.
 
Enguany la prova organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Juneda i el Consell Esportiu de les Garrigues juntament amb la col·laboració dels CEIP Manuel Ortiz, va tenir un fort accent local. En la categoria oberta masculina el vencedor va ser l'atleta de les Garrigues Isidre Camí, i en la femenina, la corredora de la comarca Svetla Traykova Gugova. Pel que fa als cadets masculins, Martí Gelonch, també de la comarca, va obtenir el primer lloc mentre que Carla Camí va ser la primera en categoria femenina. També de les Garrigues és Adrià Gelonch, guanyador en infantils. En categoria femenina el trofeu va viatjar en aquesta ocasió cap al Pla d'Urgell, al Club Atlètic Xafatolls, d'on provè l'atleta guanyadora, Veronica Stolarcyk. En alevins el primer lloc va ser pel garriguenc del Joventut Atlètica Robert Chetan i en noies per Douaa Zauoi, del club Esbufecs del Pla d'Urgell. Per últim els guanyadors en la categoria benjamí van ser Adrià Cambero, de l'UA Lleida i Alba Caño del Joventut Atlètica Garrigues.

 

Comentaris